Bästa Bobby Car gåbilen: Bäst i test 2024

De flesta känner nog igen en Bobby Car när de ser den. Denna gåbil eller sparkbil har varit populär i generationer och det är lätt att förstå varför. Med sin geniala design, hållbarhet och relativt låga pris så är det en leksak man knappast tveka inför att införskaffa. Bäst av allt är ju dock att barnen verkar älska att leka med dem.

De 4 bästa Bobby Car gåbilarna

Vi har testat ett antal olika Bobby Cars genom åren. Nedan listar vi de fyra produkterna vi tycker allra bäst om just nu. Allt från de senaste med ledljus och ljudeffekt till det hållbara och klassiska orginalet. Gemensamt för alla våra val är att de är väldigt roliga och väldigt stryktåliga.

1. BIG Bobby Car NEO

 • Modern design
 • Dämpade hjul
 • Tåligt
 • Det bästa av både det nya och gamla

Detta är en nydesignad Bobby-bil i mellanprisklassen. Denna bil har ett modernare utseende och känns lite mer exklusiv än de klassiska gamla Bobbybilarna. Denna version har tystgående gummihjul. Karossen är tillverkad av hårdplast som tål det mesta. En pålitlig trotjänare som kommer ge oändligt många roliga lekstunder framöver. Denna modell finns i flera riktigt härliga färger. Klicka på länkarna under för att se samtliga versioner hos respektive butik!

2. BIG Bobby Car Classic

 • Klassiska designen
 • Billig

Detta är den klassiska Bobby-Car-gåbilen som funnits med i flera generationer. Bilen har i stort sett hållits oförändrad genom alla år. Varför ändra på ett vinnande koncept. Förutom sitt nostalgiska värde så är detta faktiskt en leksak som uppfyller de flesta kriterier man kan ställa. Denna bil är omtyckt av barnen, den är rolig att leka med, den är väldigt tålig och står pall både för mycket lek och för väder och vind. Denna produkt är också snäll för plånboken då den fortsätter säljas till ett relativt lågt pris. En suverän sparkbil helt enkelt!

3. BIG Bobby Car Deluxe

 • Led-belysning
 • Mjukt säte
 • Tysta hjul

Detta är en Bobby Car för tvåtusentalet. Denna bil är utrustade med tekniska finesser såsom led-ljus, rolig tuta och till och med motorljud. Förutom dessa skrytiga detaljer så får man faktiskt även en riktigt bra gåbil av allra högsta kvalitet. Detta är bästa valet om man vill ha en gåbil som kommer hålla i flera år utan att bli sliten. Bilen är tillverkad av tålig hårdplast som tål de mesta sorters vilda lekarna barnen kan tänkas hitta på.

Positivt med denna modell är att att hjulen är framtagna för att låta så lite som möjligt. Detta gör att denna gåbil väsnas betydligt mindre än några av de andra lite plastigare modellerna man ofta stöter på. Denna bil är även betydlig skönare för barnen att sitta på än de billigare hårda modellerna. Denna lilla bil har nämligen ett mjukt säte som går att ta bort och tvätta om det skulle bli smutsigt. En riktig fullträff helt enkelt! Enda nackdelen med denna gåbil är att det kostar lite mer än de billigare versionerna. Dock tycker vi den är värd sitt pris om man vill ha en kvalitativ produkt som kommer hålla i längden.

4. BIG Bobby Car Porsche

 • Hög kvalitet
 • Snyggast

Detta är en bil som har alla de fina egenskaperna hos en klassisk Bobby-Car med tillägget att den är designad som en snygg prestandabil. Vem har inte drömt om att kunna köpa en Porsche, nu kan du i alla fall göra det till ditt barn! Med denna gåbil så får din son eller dotter den coolaste bilen på gatan. Denna bil håller en hög kvalitet, är slittålig och framförallt riktigt snygg.

En älskad leksak

De allra flesta har förmodligen sett en Bobby Car, alla känner dock kanske inte till dess namn. Denna lilla sparkbil, eller gåbil som man också kan kalla den, är tillverkad i hårdplast. Tack vare dess enkla men geniala sammansättning så har den varit populär väldigt länge. Kanske hade du själv en när du var liten? Produktens framgång beror förmodligen på att den är så pass billig men också slittålig. Bilen tål förmodligen hundratals lektimmar innan den gjort sitt. Eftersom den inte har några allt för känsliga delar så kan den stå utomhus länge utan att åldras nämnbart. Dessutom ser den ju väldigt inbjudande och rolig ut, som tur är tycker också de allra flesta barnen att den är väldigt rolig att åka på också.

Vi älskar verkligen leksaker som denna som verkligen tål att lekas med. Det finns många moderna leksaker som förvisso kan vara roliga men som tenderar att gå sönder allt för tidigt. Bobby Car är verkligen ett pålitligt köp då den håller att lekas med, år efter år.

Författare: Anders Hansson, anders.hansson (at) barntopplistan.se