Bästa flaskvärmaren: Bäst i test 2024

nappflaska

Vi har granskat en mängd flaskvärmare på marknaden. Nedan har vi valt ut de fem produkter som är bäst i test just nu. Vi har försökt välja ut flaskvärmare i alla olika prisklasser så läs gärna recensionerna för att se vilken du tror passar din familj allra bäst. En bra flaskvärmare ska passa för olika storlekar på nappflaskor och även gärna för barnmatsburkar. Nedan maskiner håller alla en god kvalitet och är relativt snabba på att värma upp flaskorna samtidigt som de är skonsamma mot innehållet.

De 4 bästa flaskvärmarna 2024

1. Tommee Tippee Elektrisk Flaskvärmare

 • Bäst i test
 • Bra avvägning av pris och kvalitet
 • Passar med de flesta typer av flaskor
 • Enkel att använda

Detta är en elektrisk flaskvärmare från Tommee Tippee, som är en välkänd tillverkare av högkvalitativa produkter för barn och barnfamiljer. Denna lilla maskin gör lyckligtvis ingen besviken. Maskinen känns kvalitativ rakt igenom, detta är en produkt som är byggd för att hålla. Maskinen är också lätt att börja använda direkt utan att titta allt för mycket på instruktionerna. Denna produkt är intuitivt enkel att använda.

Tommee Tippee Elektrisk Flaskvärmare värmer snabbt och smidigt upp mjölk eller barnmat till precis rätt temperatur. Du kan själv justera temperaturen i tre steg genom att vrida på reglaget. Positivt är även att just denna maskin passar med de allra flesta typer av nappflaskor, något som gör att du inte behöver köpa nya om du redan har några därhemma. Detta är en stabil och pålitlig produkt som är väl värd sitt pris.

2. Philips Avent Flaskvärmare

 • Bra kvalitet
 • Överkomligt pris
 • Defrost-funktion

Detta är en flaskvärmare från pålitliga Philips. Det känns tryggt att köpa en flaskvärmare av en stor känd tillverkare eftersom vi känner oss säkra på att denna produkt kommer håla över tiden. Detta är en riktigt snabb maskin som säljs till ett överkomligt pris. Kontrollerna är lätta att förstå och inställningarna lätta att ändra.

Maskinen har inbyggd temperaturkontroll som hindrar innehållet från att bli för varmt. När flaskan fått rätt värme kan den hållas kvar på samma temperatur i en hel timme när man lämnar flaskan i maskinen. Philips Avent har även en praktiskt defrost-funktion för fryst mjölk. Hålet är relativt stor i denna apparat vilket gör att vi får ner alla nappflaskor vi testat med.

3. Thermobaby Babykostvärmare Hem/Bil

 • Går att använda i bilen
 • Passar för de flesta typer av flaskor och burkar
 • Bra pris

Detta är en maskin som kan värma flaskor såväl som barnmatsburkar. Tack vare maskinens stora öppning så kan man få ner många olika typer av behållare, oavsett tillverkare. Med hjälp av det stora vredet så kan du enkelt ställa in vad det är som ska värmas.

Denna modell kan även kopplas in i bilen, vilket är väldigt praktiskt för oss småbarnsföräldrar som ständigt är på språng.

Detta är en snabb maskin som värmer upp en full flaska på bara några minuter. När flaskan nått rätt temperatur plingar maskinen till så att men vet att det är klart, utmärkt så att man slipper vänta längre än nödvändigt! Detta är en mångsidig maskin, och bäst av allt, den har ett lågt pris.

4. Babyono 2-in-1 Elektrisk Flaskvärmare och Sterilisator

 • Väldigt billig

Detta är en prisvärd flaskvärmare som även kan användas som passar bra till daglig användning. Denna maskin har även en funktion som steriliserar nappflaskan innan användning. Denna maskin är inte den snabbaste vi testat, men så länge man inte har väldigt bråttom så gör det ett bra jobb med att varma upp nappflaskan. När vi först såg prislappen på denna maskin trodde vi först inte våra ögon, med tanke på vad man får för pengarna så är priset på Babyono 2-in-1 löjligt lågt. Maskinen är betydligt plastigare än våra andra val i den här listan, men det är något vi kan leva med med tanke på att man faktiskt får en väl fungerande flaskvärmare för pris på kring tre hundralappar!

Äldre recensioner

Béaba Bib’Expresso

flaskvärmare

Detta är en riktigt cool flaskvärmare av högsta kvalitet som ser ut lite som en espressomaskin. Béaba Bib’Expresso har två olika funktioner. Dess ena funktion är att den kan droppa varmt vatten i en flaska som man ställer i bottendelen. Här kan man ställa vilken typ av flaska eller burk man vill och få varm vatten i den.

I ovandelen kan man lägga redan fyllda flaskor och få innehållet uppvärmt. Ovandelen värmer flaskorna jämt med hjälp av varmt vatten. Denna del går att koppla loss och ta med som en portabel flaskvärmare, mycket smart och väldigt praktiskt!

Detta är en väldigt snabb flaskvärmare som kan leverera ett bra och snabbt resultat när man har lite bråttom. Trots att maskinen har flera olika praktiska lägen och funktioner så är den alltid lättanvänd, bra jobbat Beaba!

Denna maskin kostar en hel del mer än många lite enklare flaskvärmare på marknaden, vi tycker priset är motiverat om man vill ha det bästa. För er som vill ha en lite billigare maskin kan fortsätta läsa.

Babymoov Kozii

Detta är en flaskvärmare som använder sig av cirkulerande varmvatten för att värma flaskan. Detta är en försiktig och säker teknik som gör att 100% av näringen i bröstmjölken bevaras.

Denna flaskvärmare är jätteenkel att använda, man fyller bara på med vatten och ställer in timern, sen kan man lämna den och efter en stund är flaskan redo att hämtas upp, uppvärmd och klar. Man behöver inte hålla koll på maskinen eftersom den har en sensor som stänger av uppvärmningen innan det blir risk för överhettning.

Denna maskin fungerar med alla typer av vätskor såsom, bröstmjölk, mjölkersättning, välling och även mat i matpåsar. Man kan ställa ner vilket typ av flaska man vill, vare sig den är gjord av plast, glas eller metall.

Författare: Malin Johansson, malin.johansson (at) barntopplistan.se