Bästa trampbilen: Bäst i test 2020

trampbil

Vi har granskat och testat en stor mängd trampbilar. Vi har kunnat konstatera att det finns många billiga trampbilar som inte riktigt håller måttet. Att köpa en trampbil för bara några hundralappar är generellt sett inte en bra ide, om man inte tycker det är ok att de endast håller en säsong. Att köpa en allt för billig trampbil kan också utsätta barnet för risk då vi exempelvis sett bilar som har oskyddade kedjor som barnen kan trassla in sig i värsta fall skada sig på.

Nedan presenterar vi de fem trampbilar vi gillar bäst just nu. I vår bedömning har vi försökt sammanväga kvalitet, körglädje men även prisvärdhet.

De 5 bästa trampbilarna 2020

1. Ford Ranger Go-kart Trampbil

ford trampbil
 • Bra kvalitet
 • Snabb
 • Bra däck

Den bästa trampbilen vi testat är Ford Ranger Go-kart. På marknaden finns det en hel del billiga trampbilar som inte håller speciellt länge, tråkigt tycker vi. Därför blev vi väldigt glada när vi hittade denna trampbil som håller väldigt hög kvalitet. Detta är en kvalitetsbil med helgjutet kedjeskydd. Tramporna driver framhjulen, trampar man på så kan man komma upp i bra hastigheter. Eftersom bilen är robust och bra byggd känns det säkert även när barnen kör lite fortare. Detta är en väldigt rolig leksak som tål att användas. Bilen har gummidäck som ger bra väggrepp. Bilen har även en praktisk handbroms. Detta är ett bra alternativ för dig som vill ha en bra bruksbil som tål att användas, som är säker, och som kommer hålla länge.

2. John Deere 6920 Tramptraktor

 • Detaljrik kopia av verklig traktor
 • Robust
 • Heltäckande kedjeskydd

Om jag vore barn så vore detta min drömbil. Vem vill inte köra traktor? Detta är faktiskt inte vilken leksakstraktor som helst, detta är en kopia av traktorn John Deere 6920 och den tillverkas faktiskt på licens av självaste John Deere. Att denna produkt är en detaljrik kopia av en riktig traktor gör den inte mindre intressant. Traktorn blir faktiskt lite roligare att leka med tack vare omsorgsfullt gjorda detaljer som till exempel en öppningsbar motorhuv.

Detta är en robust och genomtänkt trampbil av hög kvalitet. Man kan känna sig säker med att låta barnet trampa runt på denna traktor då kedjan är helt täckt av kedjeskyddet, vilket omöjliggör att barnet ska få in ben eller fötter i kedjan när han eller hon är ute och kör. Sitsen är till och med justerbar på denna traktor vilket gör att den går justera allt eftersom barnet växer.

3. Abarth Go-kart 

 • Prisvärd
 • Bra kvalitet
 • Gummidäck

Detta är en riktigt kompetent liten trampbil i sportbilsformat. Denna bil placerar sig i mellanprissegmentet för trampbilar. Detta är ett bra val för den genomsnittlige användaren. Detta är en bil som tål att användas. Säte och ratt på denna trampbil för tankarna till motorsport. Sätet är för övrigt stort och väldigt bekvämt för att vara en trampbil, det går också att justera för att passa barnets längd. Denna trampbil har gummidäck, vilket vi tycker är en stor fördel, det blir helt enkelt både roligare lättare att köra med bra däck som dessa. Detta är en prisvärd och robust liten trampbil som vi rekommenderar starkt.

4. BERG Buzzy Gokart John Deere

 • Bra balans mellan pris och kvalitet
 • Både pedaler och säte går att justera i höjdled
 • Cool design

Ytterligare en traktor tar sig in på vår topplista. BERG Buzzy Gokart John Deere har en mer lättviktig och modern design än traktorn på vår andraplats, dessutom har den ett lägre pris. Priset är en av denna trampbils stora styrkor. För en relativt sett billig penning (sett till konkurrenternas bilar) får man en bra och hållbar trampbil som kommer ge mycket lekglädje för pengarna. Det faktum att både sätet och tramporna går att justera i höjdled gör att ditt barn kommer kunna leka med denna trampbil i många år innan han eller hon växer ur den, bra jobbat BERG!

Förutom de justerbara tramporna och sätet så så måste vi berömma de rejäla traktorhjulen. Hjulen är av bra kvalitet, vilket är viktigt för att ge en smidig färd och för att bilen ska kunna hålla måttet över tid.

5. Alex’s Garage Trampbil Go-kart Formula 1

 • Billig
 • Slitstark

Detta är en snygg trampbil som är väldigt lockande för de lite yngre barnen. Detta är en lågprisbil som trots sitt pris presterar ganska bra. Bilen är relativt slitstark och kommer stå pall för många säsongers körande på hårt underlag. Hjulen är relativt hårda och inte så fjädrande, men positivt är att de står pall även för lite hårdare behandling. Sitsen är bekväm och handbromsen är praktiskt. Sett till priset är detta ett bra köp för oss föräldrar som vill ge ytterligare en leksak till barnen utan att lägga ut en förmögenhet.