Om oss

Barntopplistan startades för att hjälpa föräldrar att hitta de de bästa alternativen bland produkter inom områdena familj, barn och baby. Genom vårt arbete så hoppas vi kunna underlätta och spara tid för våra läsare. Vi ger förslag på produkter som vi, genom våra granskningar och tester, känner är väl värda att rekommendera. Vårt team har många års erfarenhet av att använda de produkter som hör småbarnsåren och familjelivet till. Inför varje ny artikel läser vi självklart in oss noggrant på området för att få uppdaterad kunskap om det senaste vad det gäller allt från lagar och regler till produktnyheter. I de fall där ytterligare kompetens behövs tvekar vi inte att ta råd från expertis på området.

Våra test

De produkter som ingår i våra test köps in av oss själva (eller, när det är möjligt, lånas av familj, vänner eller bekanta), helt oberoende, utan några bidrag från tillverkare eller butiker. I våra tester går vi noggrant igenom produkterna och testar dem över tid för att se att de håller måttet vid normal användning. Våra publiceringar är aldrig statiska utan de uppdateras löpande för att innehålla aktuell information. Vi förbehåller oss också rätten att ändra våra omdömen om ny information, eller nya erfarenheter framkommer allt eftersom tiden går.

Rangordningen i vår topplista görs genom en sammanvägd bedömning av viktiga faktorer såsom kvalitet, hållbarhet, pris, ergonomi, design, funktion och användarvänlighet med mera.

Vårt Urval

Ute på marknaden finns en djungel av olika produkter att välja mellan. Att testa alla produkter är självklart en uppgift som är i stort sett omöjlig. I våra tester är vi därför tvungna att göra ett urval av produkter att testa. Vilka produkter vi väljer ut att testa avgörs i en helt oberoende process där vi går igenom en stor mängd produkter och sedan väljer ut de vi tycker är mest intressanta att göra mer ingående granskningar av. Urvalet görs av oss på Barntopplistan, helt utan inflytande av tillverkare eller återförsäljare. När vi väljer produkter gör vi det med utgångspunkt i vilka produkter vi tror kan vara mest intressanta för våra läsare. Produkter från välkända tillverkare med väldokumenterade egenskaper kan ha en fördel i detta urval. För att verkligen se till att vi får med de allra bästa produkterna i våra genomgångar så tar vi även del av tidigare publicerade tester på området såväl som omdömen lämnade av konsumenter.

Våra intäkter

Sidans enda inkomstkälla är den provision vi får genom så kallade reklamlänkar. Reklamlänkarna är via bolaget Adtraction där vi får tillgång till en mängd återförsäljare som säljer de typer av produkter vi skriver om här på sidan. När en läsare handlar via våra länkar får vi en provision via affiliateprogrammet. För konsumenten kostar detta inget. Intäkterna från dessa reklamlänkar gör det möjligt för oss att driva och vidareutveckla sidan. Reklamlänkarna påverkar inte på något sätt själva innehållet på sidan.

Använd gärna vår kontaktsida om du vill komma i kontakt med oss!