Stor & Liten rabattkod och aktuella kampanjer

Du som läser detta är förmodligen intresserad av att veta mer om rabattkoder eller andra erbjudanden hos Stor & Liten. Läsa vidare för att se vad vi vet om dessa ämnen.

Stor & Liten är ett välkänt varumärke i Sverige. Deras första butik grundades redan 1975 i Stockholm och inte långt därefter fanns snart butiker i nästan varenda stad. Idag finns inte de fysiska butikerna kvar, men alla kan numera handla från deras stora webbutik. Precis som tidigare står varumärket Stor & Liten för kvalitet och pålitlighet. Vi gillar att handla från deras websida då sortimentet är stort och varierat. Att priserna är låga gör ju inte saken sämre.

Rabattkod

rabattkod stor och liten

Stor & Liten använder sig av rabattkoder då och då. Att få tag på en rabattkod är inte helt lätt, så om du har fått en så kan du känna dig väldigt nöjd. Priserna hos Stor & Liten är generellt sätt låga så oftast behöver man inga rabattkoder för kunna göra fynd. Företaget är dessutom väldigt bra på att ha olika kampanjer och prisnedsättningar på utvalda produkter. Det kan därför löna sig att besöka sidan med jämna mellanrum för att se vad det är för erbjudanden för tillfället. För att se om det marknadsförs någon rabattkod eller andra specialerbjudanden rekommenderar vi att man besöker deras sida med regelbundna mellanrum. Använd gärna länken nedan för att se vad de har att erbjuda just nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN!

Kampanjer och reor

Stor & Liten är bra på att regelbundet ha olika kampanjer eller reor. En orsak till att de har REA kan vara att göra sig av med vissa produktkategorier för att göra plats för nya. Det är inget fel på produkterna som reas ut, därför kan man ibland göra riktigt bra fynd bara man är uppmärksam. Det bästa sättet att göra fynd är enligt vår mening att hålla sig uppdaterad. Genom att besöka sidan regelbundet så håller man sig informerad över vilka produkter det är rabatt på.

För att göra det lite lättare för oss konsumenter har även Stor & Liten en dedikerad sida där de håller oss uppdaterade på vilka de aktuella erbjudandena och kampanjerna är för tillfället. Följ länken under för att komma till denna sida.

Klicka här för att komma till kampanjsidan!

Black Friday och Black Week

Stor & Liten har alltid väldigt bra erbjudanden kring Black Friday och Black Week. Dessa ursprungligen amerikanska fenomen har verkligen blivit stora även i Sverige på senare år. Om man är listig så passar man på att göra sin julklappsinköp redan då eftersom priserna, i alla fall på vissa varor, kan vara betydligt mycket lägre än normalt. Stor & Liten har en speciell sida där de samlar alla sina erbjudanden kring Black Friday, det kan därför löna sig att hålla koll på denna sida i god tid så att man inte missar de bästa erbjudandena. Se länken nedan.

Klicka här för att komma till sidan med erbjudandena inför Black Friday!

Författare: Malin Johansson, malin.johansson (at) barntopplistan.se